Dog Lovers Gold  hondenvoer.

Hondenvoer ook voor honden met huid-, vacht- en darmproblemen.

Klik voor meer info;  Analytische bestanddelen                                         Happy Treats  

                                 DLG Original Formula         DLG Ingredienten        DLG richtlijnen

De meeste honden en katten doen het goed op een dieet samengesteld uit vers vlees, vleesbotten, orgaanvlees, gevogelte, vis, eieren, groenten, fruit en vetten.
Maar in de dagelijkse praktijk is het lang niet voor iedereen haalbaar om een dergelijk uitgebalanceerd dieet samen te stellen, dit vergt namelijk nogal wat tijd en kennis van zaken, nog afgezien van de meestal hoge prijs en een eventueel opslagprobleem.

Vanuit praktische overwegingen geven de meeste honden- en kattenliefhebbers daarom de voorkeur aan een compleet samengesteld droogvoer, of sommige wisselen zelf samengestelde maaltijden af met een compleet droogvoer. Veel voedingsmerken zijn echter samengesteld uit minder gezonde granen en uit beperkt gevarieerde dierlijke eiwitbronnen, vaak ook nog zonder de belangrijke probiotica en met een onvoldoende aan de juiste kwaliteit van vetten of oliŽn.
Tarwe, maÔs, gerst, soja, bietenpulp en andere goedkope granen of vulstoffen staan meestal bovenaan in de ingrediŽntenlijst van menig merk..... laat u niet van de wijs brengen, de realiteit leert dat dit voor uw hond of kat minder geschikte stoffen zijn!
Volgens vele voedingsexperts zijn juist deze granen de grootste oorzaak van huidallergieŽn, darm- en maagstoornissen en andere gezondheidsproblemen.
Bekijk en vergelijk kritisch de eerste 10 ingrediŽnten op de verpakking want voedingsmerken die deze dikwijls irriterende bestanddelen in hun samenstelling verwerken kunt u, wat betreft de gezondheid van uw huisdier, beter niet gebruiken.

 In de samenstelling van Dog Lovers Gold ‘The Original Formula’ staan maar liefst vier VERSCHILLENDE eiwitsoorten bij de eerste tien ingrediŽnten, voor een werkelijk optimaal eiwitbalans: Lams meel, Zalm, Eieren en Kippenvlees meel, en... G……N tarwe, maÔs of soja!
De belangrijke vetten bestaan uit zeer gezonde ZalmoliŽn, Kippenvet en Lijnzaad. Deze ingrediŽnten voorzien rijkelijk in de belangrijke Omega 3 & 6 vetzuren (EPA en DHA) en worden tot de beste en meest efficiŽnte dierlijke vetbronnen gerekend.
De koolhydraten bestaan uitsluitend uit glutenvrije rijst en geselecteerde groenten en fruit.
Rijst is hypoallergeen en rijk aan mineralen en veroorzaakt slechts zelden darmstoornis bij hond
of kat.

Om zelfs de meest veeleisende en gepassioneerde hondenliefhebber tevreden te stellen hebben wij de voeding-formules uit onze ‘Passion’ lijn zelfs 100% GRAANVRIJ samengesteld.

Ook  Cat Lovers Gold ’The Original Formula’ kenmerkt zich door het gebruik van meerdere eiwitrijke
ingrediŽnten en o.a. pure Zalm-olie, Cranberries, Probiotica en geselecteerde groenten en fruit.

Maar er is meer!... een uitgebalanceerd dieet is namelijk niet compleet zonder allerlei belangrijke enzymen en mineralen die tijdens het verhittingsproces van droogvoer deels verloren gaan.
Onze droogvoeren bevatten ook Probiotica en Chelated mineralen (aan aminozuren gebonden mineralen voor verbeterde opname). Vanwege deze bijzondere samenstelling kunnen darmproblemen, huidklachten, of voeding gerelateerde allergieŽn snel verdwijnen of sterk verminderen.

 All Life Stages

Het predicaat: īPuppy, Junior of Performance voer` wekt de indruk dat honden in verschillende leeftijdsfases ook andere voedingsbehoeften hebben,… dit is onjuist!
Dit is alleen een handig verkoopargument dat inspeelt op het sentiment van de eigenaar.

Er is, behalve voor een hond of kat met een medisch probleem, geen enkele noodzaak om op basis van leeftijd of ras voor een ander voer met slechts een minuscuul andere verhouding te kiezen.
Dit geldt voor zowel opgroeiende als volwassen dieren!
Afhankelijk van leeftijd en inspanningsniveau heeft uw hond of kat behoefte aan MEER of MINDER van hetzelfde hoogwaardige voer en dekt hiermee zijn volledig energiebehoefte.

Afhankelijk van leeftijd en activiteitenniveau zorgt ťťn of meerdere porties per dag voor een evenwichtige en gezonde lichaamsontwikkeling met een prachtig glanzende vacht en uitstekende conditie…  alles wat u hoeft te doen is Dog Lovers Gold te voeren, honden zijn er gek op!

Wie wil variŽren doet er goed aan om af en toe een stuk vuile pens of een rauw bot met vleesresten van de slager te voeren. Ook ons compleet samengestelde vlees in blik op basis van ‘Kip, Lam en Zalm’ is zeer geschikt om mee af te wisselen of desgewenst met onze droogvoeren te mengen.
Onze ‘Runderpens en Runderhart’  in blik is een ware lekkernij voor iedere hond of kat!

 
Onze voeding-formules zijn niet alleen heel gezond voor uw hond of kat maar door een scherpe prijsstelling ook nog eens aanmerkelijk goedkoper dan ieder ander enigszins kwalitatief vergelijkbaar merk.

Samenvattend: door gebruik te maken van de meest voedzame en gezondste ingrediŽnten, zonder toevoeging van onnatuurlijke vulstoffen, biedt Dog Lovers Gold en Cat Lovers Gold als ťťn van de echt weinige merken het allerbeste wat mogelijk is op het gebied van moderne droogvoeding, ...een gezond, eerlijk en goed betaalbaar alternatief voor alle honden- en kattenliefhebbers.